Pro bono

Već neko vreme, Automatic House gradi svoj imidž uvoznika profesionalne opreme za kućnu automatizaciju. Kvalitetom naših proizvoda i usluga uspeli smo da za kratak vremenski period dopremo do velikog broja krajnjih korisnika ali i firmi čija je delatnost vezana za ugradnju proizvoda koje mi distribuiramo. U poslednje vreme primamo sve više zahteva za snabdevanjem gore pomenutih firmi našim proizvodima, radi dalje ugradnje i distribucije.

Iz tog razloga, odlučili smo se da firmama partnerima ponudimo posebne uslove za kupovinu naših proizvoda i poboljšanu podršku.

Poziv i ponuda

Pozivamo Vas da nas kontaktirate i upoznate nas sa Vašim poslovanjem i potrebama Vaše firme za našim proizvodima.

Na osnovu dostavljenih informacija o potrebama Vaše firme odredićemo početne uslove za kupovinu naših proizvoda i Vi ćete se naći u našem partnerskom sistemu. Nakon toga u odnosu na realizaciju predviđenog obima saradnje, stičete pravo na dodatne pogodnosti u vidu:
- specijalnih popusta
- odloženog plaćanja
- poklona u opremi
- produženoj garanciji
- podršci u pronalaženju adekvatnih rešenja za Vaše mušterije.

Postanite naš partner, unapredimo zajedno Vaše poslovanje kroz bolju snabdevenost proizvodima i u konačnom, uvećajte svoj profit.

Kontaktirajte nas putem dole postavljenog maila ili preko kontakt stranice i biće nam zadovoljstvo da uspostavimo saradnju.

Web Statistics