O Nama

Novosti i Događaji

18. jul 2010.

Od ponedeljka, 19. jula 2010. Automatic House na novoj adresi u Beogradu. Baza Beograd preseljena na adresu:
Rastka Petrovića 9, Voždovac, Beograd.

12. jul 2010.

U toku su radovi na proširenju sadržaja sajta. Nadamo se da čete biti zadovoljni našim novim stranicama sa potpunijim sadrđajem.

18. maj 2010.

Automatic House nastavlja sa širenjem palete proizvoda!
U narednom periodu u našoj ponudi naći će se automatska segmentna i rolo garažna vrata kao i više modela parking rampi.
Po tradiciji, nove proizvode i usluge nudimo po promotivnim cenama.
Kontaktirajte nas za više informacija.

18. april 2010.

Od početka godine uspešno promovišemo proizvode kompanije XJ Group Corporation čiji smo generalni zastupnici za tržište Srbije.
Posebno interesovanje pokazano je za program motora za kapije zbog čega nastavljamo sa promotivnim cenama ugradnje istih proizvoda.

15. januar 2010.

Postavljen sajt firme Automatic House.

O nama

Automatic House doo - profesionalna rešenja u oblasti električnih instalacija, sistema za upravljanje objektima i industrijske automatizacije.

Automatic House doo nastao je kao porodično preduzeće sa namerom da tržištu ponudi kvalitetna, kompletna i inovativna rešenja iz oblasti električnih instalacija niskog napona, sistema za upravljanje objektima i industrijske automatizacije.
Naši zaposleni predstavljaju spoj iskusnog i mladog kadra, naša rešenja kombinaciju proverenih i inovativnih tehnologija. Inženjeri - saradnici na projektima dodatno doprinose kvalitetu naših proizvoda i usluga.
Visokoprofesionalnom politikom poslovanja želimo da postavimo nove standarde izlazeći u susret specifičnim zahtevima klijenata.
Ukažite nam poverenje i uverite se u efikasnost i pouzdanost našeg rada!

Srdačno Vaš, Automatic House Tim!

Partneri

Automatic House je ovlašćeni diler smart-HDL opreme i generalni uvoznik i distributer XJ-Group Corporation proizvoda za Srbiju. Direktnom saradnjom sa veliki korporacijama - proizvođačima obezbeđujemo našim klijentima konkurentne cene i kvalitetnu podršku.

Web Statistics