Proizvodi

Najava:


U narednom periodu u ponudi će se naći automatska segmentna i rolo garažna vrata. Posebne pogodnosti za naručivanje gotovih vrata direktno iz fabrike. Mogućnost zasebnog naručivanja panela za segmentna vrata, nosećih delova vrata i motora za pokretanje istih.

Uskoro na zalihama!

+ Detaljnije - Paneli Za Garažna Vrata

+ Detaljnije - Motor GD-700

+ Detaljnije - Motor S66

 

Kliknite ovde da biste poručili neki od naših proizvoda!

Automatic House doo je generalni zastupnik kompanije XJ Group Corporation i ovlašćeni diler kompanije smart-HDL za tržište Srbije.

U našoj ponudi nalaze se proizvodi iz oblasti automatizacije stambenih i poslovnih objekata, kontrole pristupa, parking sistema, liftovi, eskalatori i druga oprema iz proizvodnog programa naših partnera.

Na sajtu su prikazani neki najpopularniji proizvodi. Kontaktirajte nas za više informacija o tim i ostalim proizvodima, načinu poručivanja i cenama.

Automatic House distribucija proizvoda

Motori za kapije

img

Namenski motori za pokretanje kliznih i krilnih kapija odličnih karakteristika. Izuzetno fleksibilni, motori velike izdržljivosti, kvalitet po pristupačnim cenama. Integrisana prekostrujna, temperaturna i zaštita od loma reduktora.

+ Kliknite ovde za više informacija

Parking rampe

img

Automatske rampe za kontrolu prolaza vozila na parkinzima, železničkim prelazima, ulazima u stambene i poslovne komplekse i ostalim mestima koja zahtevaju kontrolu prolaza vozila i pešaka.

+ Kliknite ovde za više informacija

Oprema za pametne kuće

img

Moduli za kontrolu osvetljenja, multimedijalnih uređaja, grejanja i klimatizacije, bezbedonosnih sistema, sistema za navodnjavanje, GSM/GPRS moduli za daljinsku kontrolu, stilski proizvodi. Napravite sami svoju pametnu kuću!

+ Kliknite ovde za više informacija

Parking sistemi - NOVO!

Inteligentni mehanički parking sistemi štede i do 75% prostora neophodnog za Vaš vozni park a samim tim i velika finansijska sredstva. Pravo su rešenje za najurbanije zone gradskih centara gde je svaki kvadratni metar bitan. Instalacijom parking sistema postižete maksimalno iskorišćenje prostora.

+ Uskoro više informacija

Liftovi i eskalatori - NOVO!

img Uređaji vrhunskog kvaliteta, dizajnirani u kooperaciji Siemens-a i XJ Group Corporation. Liftovi različitih namena i nosivosti: putnički, teretni, medicinski, omniview, liftovi za kuće. Eskalatori različitih dimenzija i nosivosti.

+ Uskoro više informacija

Energetski transformatori i oprema

img

Energetski transformatori predstavljaju jedan od najvažnijih delova elektroenergetske distributivne mreže. XJ Group Corporation je već 38 godina vodeći proizvođač energetskih transformatora i prateće opreme u kontinentalnom delu Azije.

+ Uskoro više informacija

Merna oprema

img

Oprema za merenje utrošene električne energije, vode i gasa. Digitalni merači sa memorijom i kompletnom analitikom. Sistemi za daljinsko očitavanje, pre-paid sistemi.

+ Uskoro više informacija

Web Statistics